قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

سفیر واشنگتن: هر گونه حضور ایران در عراق، علیه آمریکاست

سفیر واشنگتن: هر گونه حضور ایران در عراق، علیه آمریکاست سفیر واشنگتن در بغداد ضمن نادیده گرفتن مداخلات این کشور در عراق، مدعی شد که آمریکا نگران نفوذ ایران در عراق است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۷ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 14
کد خبر: ۱۰۲۱۹۹

به گزارش راهبرد معاصر «ماتیو تولر» سفیر آمریکا در عراق ادعاهایی تکراری علیه نقش جمهوری اسلامی ایران در عراق مطرح کرد.

تولر در مصاحبه با شبکه آمریکا «الحره»، ضمن انتقاد از «نفوذ ایران در عراق» گفت که تهران «در تلاش است خلأ [خروج نظامیان آمریکایی] را پر کند و این بسیار برای عراق مضر است».

 

این در حالی است که مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق در جریان سفر اخیر خود به جمهوری اسلامی ایران گفت که قدردان حمایتهای تهران از بغداد به ویژه در مبارزه با داعش است.

نخست وزیر عراق پس از دیدار با آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری اسلامی ایران، با تاکید بر اینکه مجموعه‌ای از پرونده‌ها را امروز در راستای گسترش روابط بین دو کشور و در راستای تاکید بیشتر بر روابط تاریخی دو ملت بررسی کردیم، تصریح کرد: این نقاط اشتراک را همگی تبدیل کنیم به اموری که به مصلحت و منفعت دو کشور منجر شود.

تأکید کرد که این کشور خواستار همکاری هر چه بیشتر بین تهران و بغداد است.

سفیر آمریکا در ادامه با بیان اینکه «هر گونه نفوذ ایران،علیه آمریکاست... [جو] باید رئیس جمهور [آمریکا] گفت که امنیت عراق، امنیت خاورمیانه است».

وی در بخش دیگر ادعاهای خود به مسئله آموزش نیروهای عراقی توسط آمریکا پرداخت و مدعی شد که نیروهای آمریکایی، نظامیان عراق را قادر خواهند ساخت که با داعش مقابله کنند.

تولر با این ادعا که در پایان سال جاری عملیات علیه داعش، وارد مرحله جدیدی خواهد شد، گفت که نیروهای عراقی و پیشمرگه کُرد باید با هم هماهنگ شوند.

درباره ادعای سفیر آمریکا مبنی بر مبارزه این کشور با داعش، بارها اسنادی منتشر شد که نظامیان آمریکا همکاری تنگاتنگی با داعش داشتند.

درباره همکاری داعش و آمریکا، «قاسم الکریطی» از فرماندهان سازمان الحشد الشعبی عراق تأکید کرد که «دوربینهای حرارتی در صلاح الدین، نحوه هلی برن عناصر داعش در داخل خاک [عراق] توسط بالگردهای آمریکایی را ضبط کرده است».

کلمات کلیدی: آمریکا عراق
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار